Openingstijden van de ASB ruimte. Maandelijkse filmavond.Opening hours of the ASB office. Monthly filmnight.

Openingstijden van de ASB ruimte

De ASB ruimte in Amsterdam is vanaf heden geopend op donderdag en zaterdag van 14-17 uur. U bent welkom binnen te lopen voor advies over mogelijke acties op de werkvloer, om ervaringen te delen, voor meer informatie over de ASB of om een boek of brochure te lezen. Er is altijd koffie en thee aanwezig.

ASB Filmavond – Elke eerste donderdag van de maand !!!

Iedere eerste donderdag van de maand vertonen wij een film of documentaire in onze ruimte.  De film begint om 20:30 en is gratis te bezoeken. De eerste film zal worden vertoond op 1 mei, de dag van de arbeid.

Opening hours  of the ASB space

From now on the ASB space in Amsterdam will be open on thursday and saturday from 14:00 till 17:00 o’clock. U are welcome to pass by for information about the ASB, help with action in your workplace or to read and drink something.

ASB Filmnight – Every first thursday of the month !

every first thursday of the month we will show a film or documentary. The films will start at 20:30 and are free to watch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *